21. mai 2024

Vinner av NM Bandhund 2023

vinnere sponsorvegg 2
 NM vinner bandhund 2023

Vi gratulerer vinner av NM bandhund 2023 som ble NO37305/19 – Engefloen’s Klara og eier/fører Audun Audun L. Kregnes (Østerdalen Elghundklubb). De fikk også tildelt Norsk Kennel Klubs Pokal.

nr 2 vegg

Nummer 2: Ann Helen Aabogen Haugaard med Opsahlåsens Eira.

nr 3 veggNummer 3: Tommy Nilssen med Bjørgaskogen`s A Tero


vinnere 900
Norgesmester Bandhund 2023: Audun Langtjernet Kregnes med N J(B)CH Engefloen’s Klara (2. fra venstre)
Nummer 2: Ann Helen Aabogen Haugaard med Opsahlåsens Eira. (til venstre)
Nummer 3: Tommy Nilssen med Bjørgaskogen`s A Tero (3. fra venstre)

2. plass til Ann Helen Aabogen Haugaard og NO41388/21 Opsahlåsens Eira fra Follo og Østfold Elghundklubb (helt til venstre), og 3. plass til Tommy Nilssen og Bjørgaskogen`s A Tero fra klubben vår (i midten).  Vi gratulerer også de to!

Nest lengst til høyre nr. 4 Masterbakken’s BNH Felix og Bjørn- Tore Furuly og helt til høyre  Nappsjølias Solan og Bjørn Grue som ble nr. 5.

Våre ekvipasjer:

  • Christian Haugland Nordmarkog Bjørgaskogen`s B Nero gjorde en solid innsats første dag med 97 poeng, men noe uheldig andre dag.
  • Tommy Nilssen og Bjørgaskogen`s A Tero – 3. plass i NM Bandhund 2023 med 173 poeng og 3.plass
  • Bjørn Tore Furuly og Masterbakken’s BNH Felix med 167 poeng og 4. plass

gjorde solide innsatser begge dager og hevdet seg meget godt i årets NM. Dermed var arrangørklubben den som hadde beste resultater til sammen.

Vi gratulerer!  Og gratulerer vinnere og deltagere.

Vi benytter anledningen å takke alle våre samarbeidspartnere som har gjort det mulig å gjennomføre dette arrangementet – her er liste over de vi takker

– Vi vil også takke alle deltakere inkl. dommere og medhjelpere som gjorde det hele til et vellykket arrangement.  Og som leder av Troms Elghundklubb er jeg stolt over komiteen og alle frivillige som har bidradd med masse hjelp til at vi kom godt i hamn med dette, sier Solvar Nordheim.

Lenke til resultatene finnes fra dag 1 finner du her og de endelige resultatlistene fra årets NM Bandhund 2023 leses her.

Takk til Ståle Takle for foto.