21. mai 2024
I dag mottok jeg den flotte og innholdsrike jubileumsboka til Norske Elghundklubbers Forbund sitt 125-årsjubileum. 
 
Redaktørene Camilla Hartz Repshus og Ralf Campel har gjort et grundig og flott arbeid, i samarbeid med bidragene fra mange dyktige hundefolk. Boka inneholder 480 sider stappfull med interessant stoff og fine bilder fra hele elghund-Norge. Den gir også gode råd og tips til både uerfarne og erfarne.
 
Denne boka vil jeg anbefale deg og den kommer til å bli nyttig i flere år framover.  Her står historikk om rasene, klubbene rundt hele Norge, organisasjonene som er involvert i elghundarbeidet.   Boka innholder også en grundig beskrivelse av de enkelte rasene, om standard og historikk, avl, genetikk og sykdomsbekjempelse som gir råd til dere som skal kjøpe hund, og som driver avl.  Det står også om mentalitet og hva som er viktig i hundens første leveår.  Leseren får råd om jakt og prøver, utstilling og forskjellige andre tema.  Det har det vært mange bidragsytere, temaer omhandler organisasjonen hvor blant annet alle de 23 områdeklubbene har bidratt med 2 sider hver med sin klubbs historie og virke.
 
En bok som vil glede deg som er opptatt av hundearbeid og jakt i lang tid framover. 

For dere som ikke har bestilt boka gjennom klubben, vil det fortsatt være mulig å få kjøpe.  Camilla Hartz Repshus opplyser at forbundet venter bare på å få VIPPS satt i drift, så kommer de med opplysninger. Vi vil informere når de har det på plass.
 
 
 
 

Legg igjen en kommentar