Min elghund

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Vi starter en presentasjon-serie som vi kaller for "Min elghund".  Vi utfordret først Birgitte Agathe og Svein Edgar med sine Torslias Balder og Sarva.  De tok heldigvis utfordringen på "strak arm" og takk for det !  Vi venter nå på foto og presentasjon av Sarva.

Tar du utfordringen ?  Send i så fall en presentasjon av hunden din med noen foto Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Torslias Balder

 Foto av Balder fra i dag.

Vi fikk Torslias Balder noen dager før 17. Mai 2017. Han var allerede i juni med på utstilling og fikk gjøre seg litt kjent med miljøet der.

Høsten 2017 var han allerede med på jakt, og hadde stålos sammen med Sarva i over 1 time. Men ingen fall.

Første jaktprøven gikk han 8. August 2018. Dette var en bandhundprøne som han gikk til 3. Premie. Og nå kunne han motta sert på utstillinger.

Høsten 2018 ble han godkjent til ettersøk sammen med både Birgitte og meg.

Samme høst felte vi den 1. elgen for Balder i stålos. En perfekt situasjon som fikk skytter til å felle noen tårer 😊
I 2019 har han gått flere jaktprøver. Både bandhund og løshund. Resultatet ble 2 1.-premier endags og 3.-premie 2-dags bandhund, samt 3.-premie løshund.

På utstillinger har han 3 sert i Norge, pluss sert i Sverige og Finnland. Han har CACIB i Norge og Nordic Cert i Sverige. Han har 4 BIR i Norge, + BIR i Sverige og Finnland. I tillegg noen BIG 2 og 3 og BIS 3 i Karasjok i 2019.

Høsten 2019 ble det felt 2 elger til for Balder.

Balder er en flott NEG som vi har stor glede med og som vi ser frem til å jobbe videre med i 2020 og mange år til 😍

Birgitte og Svein Edgar.

Torslias Balder2 I mai 2019 ble det en fantastisk dag i Tromsø på NKK's Internasjonale utstilling. Torslias Balder fikk EXC BK 1.BKK CK CERT 1.BHK CACIB BIR.  Han ble også Beste Norske Rase 2. 

Noen herlige jaktfoto

Torslias Balder5

balder4Torslias Balder4

 

Alle foto er tatt av Birgitte eller Svein Edgar.